A A A

FOR UTSTILLERE

 

Vi ønsker deg velkommen som utstiller på Sandefjord Julemarked:
28.-29.november * 4.-6.desember * 11.-13.desember 2015

 

*Skjema for påmelding finner du i linken nederst på siden*


Årets julemarked i Sandefjord vil bli det 12. på rad. Arrangementet er et resultat av dugnadsinnsats, støtte fra næringsliv, kommune og samarbeidspartnere. Markedet skal være til glede for befolkning og aktører, og drives 100% non profitt.

 

Det Kulturelle Julemarkedet byttet navn til Sandefjord Julemarked i 2014. Det var en stund usikkert om det fortsatt skulle være julemarked på Torvet i Sandefjord. Det blir det! De tradisjonelle røde bodene vil fortsatt få plass på et tradisjonsrikt marked. Navnebyttet indikerer at kulturen ikke lenger vil få en fremtredende rolle. Sandefjord julemarked vil bygge videre på kjernen i markedet, med 14 små og to store røde boder, plassert på Torvet i Sandefjord rundt det vakre juletreet som tidligere. Teknisk assistanse og miljøskapere vil forstsatt være på plass.

 

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å leie bod for salg av kunsthåndverk, juleprodukter, matprodukter (ikke servering) og gaver av god kvalitet.

 

Boder kan leies i periodene som følger:


Dato                          Liten bod (2x3 m)              Stor bod (4x4 m)

28.-29.november        Kr. 1.300,-                         Kr. 2.000,-
4.-6. desember           Kr. 1.600,-                         Kr. 2.500,-
11.-13. desember       Kr. 1.600,-                         Kr. 2.500,-

 

Bodene må leies for de respektive periodene, og prisen gjelder for perioden. Strøm og markedsføring er inkludert i prisene. Du innreder selv boden som du ønsker med egne hyller, bord, knagger og pynt. Lysstoffrør finnes i alle boder. Små boder kan åpnes helt i front om ønskelig, slik at kunder kan gå inn i boden. Stor bod er med dør og to vinduer.
Vi gjør oppmerksom på at det ikke er anledning til å selge mat for servering i bodene. Bodleier er selv ansvarlig for egne produkter.

 

Salgsartikler:
Kunsthåndverk, juleprodukter, matprodukter (ikke servering) og gaver av god kvalitet.
Det er ikke ønskelig med aktører som selger importert, masseprodusert julepynt.

 

Åpningstider:
Fredager kl. 11.00-17.00 * Lørdager kl. 11.00-17.00 * Søndager kl 12.00-17.00
Bodene skal være betjent og tilgjengelig for publikum i hele åpningstiden, opp- og nedrigg må skje før og etter åpningstid.

 

Bestilling og betaling:
Vi venter også i år stor pågang på bestilling. ”Først til mølla” praktiseres ved stor pågang. Bestilling gjøres ved retur av vedlagte skjema. Faktura sendes sammen med bekreftelse på bestilling.

 

Kontakt:
Visit Sandefjord, Thor Dahlsgt.7, 3210 Sandefjord, tlf: 33 46 05 90 E-mail: info@visitsandefjord.com

 

PÅMELDING SKJEMA TIL SANDEFJORD JULEMARKED 2015: